PSYCHOTHERAPIE

PSYCHOTHERAPIE

lieze@conneksi.be


0474/81 78 68

LIEZE LAMBRECHT


Ik ben Lieze Lambrecht, gepassioneerd door de kracht in de mens. En in anderen te laten zien hoe ze die van zichzelf kunnen vinden. Ik ben psychotherapeut sinds 2014.


Ik ben gespecialiseerd in stress, angst, depressie, burnout en traumaherstel via onder andere EMDR en mindfulnesstherapie. 

De doelgroep is voornamelijk volwassenen.


Ik geef jou handvaten en actiegerichte stappen om te evolueren naar een nieuw evenwicht. In begeleiding scheppen we een band, een veilige plek waar je de energie, steun en inzichten kan vinden.


Alleen duurt het zoveel langer en geef je vaak op omdat je geen feedback of sturing voelt. En je krijgt altijd een vraag, een tip, een opdracht waar je je de tijd tussen de sessies kan in verdiepen. Je mag maar moet niks!


     

RELATIETHERAPIE

EMMA VANKEIRSBILCK


Ik ben Emma Vankeirsbilck, vroedvrouw (Vives) en seksuoloog (KuLeuven). Als seksuoloog wil ik een plek creëren waar jij, of jullie, in een veilige en betrouwbare omgeving kunnen praten over seksualiteit en relaties.


Ik heb oog voor wie je bent als persoon en voor de relatie(s) die je hebt. Ik geloof in de krachten van een persoon en hecht dan ook veel belang aan het werken rond de sterktes en mogelijkheden in iemands leven. 


Met individueel en relationeel welzijn als focus, wil ik je de ruimte bieden om te praten en vanuit jouw wensen doelen te stellen en deze te bereiken.


Ik luister naar de vragen en/of zorgen die je hebt over jezelf, over je lichaam, relaties,… Mijn manier van werken wordt bepaald door de zorgen die jij hebt en de hulp die het vergt.
emma@conneksi.be


0478/19 39 43
KIND- EN JONGERENTHERAPIE

Ik ben Mathijs Devos. Ik koos ervoor om mij te specialiseren in het begeleiden van kinderen en jongeren. Tijdens een eerste gesprek kijken we samen waar het om gaat, wat je klachten zijn en wat de therapie kan betekenen voor jou.


Mijn visie en aandacht zijn gemotiveerd door vertrouwen in de vaardigheden en kwaliteiten van elk persoon. Ook kinderen en jongeren ervaren soms moeilijkheden. Samen met het kind/ jongere zoeken wij een oplossing voor zijn/haar probleem. Dit altijd in samenspraak met de omgeving (school, ouders, …).


Je kan bij mij terecht voor:


  • ADHD                                                                                      Leerproblemen
  • ADD                                                                                         Verslaving
  • Faalangst                                                                                Angst                                                                                                                                                                                  
  • Zelfvertrouwen                                                                     Hoogsensitiviteit
  • Studiebegeleiding                                      
  • GedragsmoeilijkhedenNaast begeleiding bied ik ook diagnostisch onderzoek aan:

  • Intelligentieonderzoek
  • Concentratieonderzoek
  • Onderzoek naar ontwikkelingsstoornissen zoals ADD/ASS


‘Zolang iemand gelooft dat zijn ideaal en doel buiten hem liggen, boven de wolken, in het verleden of in de toekomst, zal hij buiten zichzelf gaan en voldoening zoeken waar het niet gevonden kan worden. Hij zal overal naar oplossingen en antwoorden zoeken behalve waar ze gevonden kunnen worden: in zichzelf.’

mathijs@conneksi.be


0496/74 00 79